Interesi:
Srećom, moje zanimanje i moj hobi uvijek su se poklapali. Volim medicinu i uvijek pokušavam naučiti više. Uživam u putovanjima i ovih godina sam vidio mnoge zemlje na svim kontinentima. Čak sam neko vrijeme živio u Austriji i Danskoj. Kako sam otmjena dama, obožavam klasičnu glazbu. Ipak, dobar sam u mnogim sportovima kako bih održao svoje tijelo u formi.

Samoopis:
Ja sam poslovna žena koja putuje po cijelom svijetu. Kako sam po zanimanju liječnica, radila sam kao anesteziolog, ali više ne radim. Imam dobar smisao za humor i moji prijatelji uvijek kažu da puno sanjam, čak i kad je život tužan i gorak. Shvaćam da više nemam dvadeset godina, ali ponekad se osjećam kao tinejdžerica, puna energije i entuzijazma.

Vedrana traži:
Bila sam u braku i, nažalost, nije išlo, ali još uvijek imam nadu da ću pronaći muškarca za cijeli život. Nešto iskustva iza leđa pomaže mi da shvatim što želim i koga želim. Godinama nemam vremena za komunikaciju, jer znam da nam vrijeme jako brzo prolazi, pa ne gubimo ni minutu i upoznajmo se danas.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?