Dopustite mi da vas zamolim za minutu pažnje i da vam kažem kakvog čovjeka tražim ovdje. Nadam se da će se ovaj opis u velikoj mjeri poklopiti s vama. Zašto ne! Vrlo sam optimistična u vezi s tim

Moj budući muž je obrazovana i duhovita osoba, jaka i samouvjerena!))) Pouzdan, galantan, poštuje druge ljude, otvoren, odgovoran! Voli mene, našu djecu i životinje)) Voli prirodu i zna sam popraviti uništenu kuću))

Želim ga voljeti i da me on voli! Zaista želim da se brine o svim članovima naše obitelji! Trebam njegove snažne ruke, želim da me nosi na rukama i ljubi u vrat, da budem pažljiv i brižan, da daruje cvijeće! Za mene je naša obitelj na prvom mjestu!

Podijelite sa mnom svoja razmišljanja i želje! Spremna sam dati sve od sebe da usrećim svog muškarca! Znam da možeš biti taj čovjek!

Interesi
Obiteljski sam orijentirana osoba i slobodno vrijeme volim provoditi sa svojom djecom. Uvijek se trude naučiti i otvoriti nešto novo za sebe. Volim biti aktivan i voditi aktivan stil života. Zato su mi među hobijima biciklizam, jutarnji jogging i joga. Sport mi pomaže da budem dobro raspoložena i u dobroj formi.

Samoopis
Kao i svaka žena, u svom karakteru kombiniram vrlo različite kvalitete kao što su nježnost, odgovornost, optimizam i dobar smisao za humor. Romantična sam i osjetljiva, ali mogu biti ljuti začin za svoju srodnu dušu. Volim kada se odnosi među ljudima temelje na povjerenju, iskrenosti i lojalnosti.

Tražim
Tražim svoju srodnu dušu i zato sam ovdje na ovoj stranici. Imam ozbiljne namjere u potrazi. Svog muškarca doživljavam kao osobu koja vodi aktivan stil života kao i ja. Tko ima jak karakter, dobro je obrazovan i uravnotežen. Cijenim takve kvalitete kao što su dobar smisao za humor, briga i podrška, razumijevanje i odgovornost, takt i otvorenost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Domi

    6. ožujka 2022. at 14:22

    Volio bih da mi se javite na mail da razmjenimo poruke i da se upoznamo. Puno pozdrava.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?