Interesi:
Vježbam u teretani otprilike tri puta tjedno. Povrh toga, također jako treniram sa svojim osobnim trenerom i on me vodi kroz moje korake. Nedavno sam pohađao satove plesa na šipci, u kojima uživam više nego što sam ikada zamišljao! Također sam vrlo eksperimentalan u kuhinji, ne sanjam o kuhanju, ako vidim nešto, odmah to isprobam. Kada trebam provesti mirno vrijeme, volim napraviti malo vezova koje apsolutno obožavam, jer je tako kreativno i zanimljivo vidjeti kamo će me odvesti moj um. Uživam i u čitanju i gledanju dobrih filmova koji me uhvate i natjeraju na razmišljanje.

Samoopis:
Imam primamljiv izgled s nježnom plavom kosom koja slijeće nježno ispod ramena i niz leđa, a moje vruće zelene oči privlače ljude blizu mene. Iako sam izuzetno ljubazna, šaljiva, aktivna i pouzdana žena i prijateljica, također sam ambiciozna, inteligentna i posebno usmjerena na posao. Postavljam si visoke ciljeve i dajem sve od sebe da ih postignem. Imam dobru glavu na ramenima i imam postavljena mišljenja o mnogim temama. Volim razgovarati o raznim temama i volim čuti stajališta drugih ljudi. Vrijedna sam žena i volim postići najbolje što znam. Ja sam vrsta osobe koja zna granicu između prijateljstva i odnosa.

Velida traži:
Divim se čovjeku koji je vjeran sebi, svojim uvjerenjima i vrijednostima i nekome tko se ne mijenja samo da bi udovoljio drugoj osobi. Netko s jakim, ali dobrim karakterom i fantastičnim slušateljem! Tražim osobu koja se u potpunosti brine o sebi i ponosi se svojim izgledom. Netko tko može održati raspravu i moći razumjeti i uzeti u perspektivu više stajališta nego samo svoja. Brižan, ljubazan, pun poštovanja i ima sjajan smisao za humor, sjajan osmijeh baš je lijepo vidjeti na muškarcu. Netko tko je spreman voljeti i pustiti da ga njegova žena voli i njeguje. Strast prema hrani ili kuhanju bila bi prednost jer mislim da je tako privlačno kad čovjek zna što radi u kuhinji.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Marin Šenk

    25. siječnja 2022. at 10:03

    Ja sam Marin, imam 71 godinu i tražim osobu za druženje, razgovor i šetnje uz more. Živim u Malinskoj.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?