LIK
Najprije prijatelj, a potom muž. Možda sam staromodna, ali ne želim stvari odmah požurivati ​​kao neke današnje djevojke. Spreman sam graditi vezu s nekim tko mi se sviđa i spreman sam na sve što bi se moglo dogoditi u budućnosti. Ja sam pozitivna osoba koja voli život. Ako smatrate da imamo mnogo toga zajedničkog, nemojte se sramiti i pišite mi. Odgovorio bih, ali neću davati nikakva obećanja dok se ne sretnemo osobno. Da shvati postoji li nešto više od male iskre. Napravio sam velike korake u mnogim aspektima života, ali za sveobuhvatnu sreću nedostaje mi LJUBAV. Srce mi je ispunjeno nježnošću i sanjam da ga dam vrijednom čovjeku. Možda ću ovdje upoznati svoju)

INTERESI
šetnja sa psom i djecom, opuštanje na moru, čitanje knjiga

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne mogu opisati savršenog muškarca jer jednostavno ne vjerujem u savršenstvo općenito. Svi mi imamo svoje demone. Jednostavno je takav kakav jest. Želim pronaći nekoga tko će me voljeti unatoč mojim manama i cijenit će moje društvo bez obzira na sve. Nije me briga kakav si tip muškarca ili koliko godina imaš. Nisam promijenio svoju osobnost tijekom života i to je ono do čega mi je najviše stalo kod drugih ljudi. Samo budi svoj, stvaran.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Predrag Vrtarić

    15. srpnja 2022. at 12:12

    Čao šećeru.
    Video sam tvoj oglas i mogu reč da mi se svidio koliko i ti.
    Volio bih te upoznati i čuti ako je moguće.
    Par riječi o mini, ja sam ti jednostavna osoba. Volim sve što vole mladi i jedino šta nevolim alkohol. Tu i tamo kad je neko slavlje ali sve umjetno. Eto toliko o meni.
    Nadam se da ćeš mi se javit. Još jednom lijep ti pozdrav od mene.

  2. Verica jirezak

    15. srpnja 2022. at 22:19

    Ja bih da objavim moju pricu ako moze nije za upoznavanje Ali jako osetljiva Tema

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?