interesi:
Volim ples, jahanje i pravljenje čokolade.Volim raditi na svom tijelu i izdržljivosti, a također i ostati u formi pa redovito idem u teretanu i radim na stazi. Ponekad plešem samo da odmorim dušu i tijelo i dobijem pozitivnu energiju. Volim ukusno kuhati i praviti za svoju obitelj.

Samoopis:
Ja sam sitna brineta smeđih očiju, nježna, slatka i privržena. Ja sam poput malog mačića kojeg treba zaštititi. Uvijek sam dobro raspoložena, volim čavrljati s prijateljima negdje u prirodi ili u lijepom kafiću. Volim djecu. Jako želim imati djecu u budućnosti. Jako volim kuhati, posebno raditi čokoladne proizvode, pečenje. Kad se bolje upoznamo, napravit ću ti najukusniji kolač na svijetu. Aktivna sam, bavila sam se plesnim plesom profesionalno, sada se bavim i plesom. Navikla sam sve raditi savršeno. Zato je moj dom lijep i ugodan, a moj posao je odličan. Jako želim pronaći voljenu osobu, kako bi u obitelji sve bilo savršeno. Čekam vaše pismo kako bismo mogli izgraditi iskren odnos povjerenja.

Vera traži:
Najvažnija stvar je ljubazost i postenje
Želim pronaći muškarca koji će zajedno izgraditi odnos razumijevanja, odanosti i ljubavi. Ja sam žena koja ne gleda na izgled, novac ili godine muškarca. Želim da bude dobar i pun razumijevanja čovjek, sa svojim pogledom na život.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Beny

    17. prosinca 2021. at 0:30

    simpa si

  2. Ilcho

    18. prosinca 2021. at 16:15

    Zdravo, ako zelish javise na viber il whatsApp na +38976209950

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?