Interesi:
Što se tiče mojih interesa, volim ples, to nije profesionalno, samo za sebe. :)) Volim se brinuti o sebi, biti uvijek privlačna svom muškarcu. Volim gledati romantične filmove sa svojim voljenim muškarcem, čitati knjige i primati nove modne informacije. Zanima me politika, antička arhitektura. Volim povijest i književnost. Volim veziti i ići u fitness centar.

Samoopis:
Ljubazna sam, društvena i obrazovana. Sa mnom ćete osjetiti utjehu i brigu. Vrlo sam pozitivna osoba i uvijek pokušavam pronaći nešto dobro u ljudima. Aktivna sam i moderna dama bistrog karaktera. Ja sam senzualna dama i imam vrlo ljubazno srce. Uvijek ću priskočiti u pomoć u teškim trenucima i pravi sam prijatelj. Moji me prijatelji vide kao otvorenu i vedru damu s unutarnjom vatrom.

Vera traži:
Često zamišljam svoju budućnost i razmišljam o tome što trebam od života da bih bila sretna – ovo je moj voljeni muškarac i moja mumija u mojoj blizini! Razumijem da sve materijalne stvari nisu važne kad ti je srce usamljeno. Trebam podršku osobe koja me može razumjeti, voljeti i prihvatiti svu moju nježnost i brigu koju ću mu pružiti. Misli su me dovele ovamo i sada tražim svog muškarca. A ti? Kako vidite svoju budućnost? Ima li mjesta za mene?

Ukoliko želite javite mi se na facebook:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Goran

    17. studenoga 2020. at 23:07

    pozz Vera voleobih te upoznati

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?