nteresi:
Volim sport, planinarenje, biciklizam, kampiranje. Trudim se održavati svoje tijelo u dobroj fizičkoj formi. Puno vremena provodim u teretani, u bazenu i na traci za trčanje. Puno čitam. Bavim se samorazvojem. Moji hobiji su fotografija, šminkanje i modni dizajn te sviranje gitare.

Samoopis:
Ja sam društvena, vedra i pozitivna dama. Nećete biti tužni sa mnom! Nikad te neću izdati! Ne volim laži i besmislene igre s tuđim osjećajima! Smislena sam i ustrajna žena. Ja sam kreativna osoba. Volim dizajn, umjetnost. Volim svijet oko sebe učiniti lijepim! Nježna sam i drska, naivna, romantična i snažna u isto vrijeme! Općenito vas mogu iznenaditi! Mogu biti drugačiji: nepredvidljiv i odgovoran! Ja sam žena (u svim značenjima ove riječi)!

Vera traži:
Moj bi čovjek trebao biti samodostatan, ljubazan, simpatičan, financijski stabilan i velikodušan. Trebao bi imati bogat unutarnji svijet, baviti se samorazvojem i imati dobar smisao za humor. Moj čovjek može postići uspjeh u svom poslu i karijeri! Trebao bi imati obiteljske vrijednosti i biti odgovoran. Moj čovjek bi trebao imati mušku čeličnu CRTU!

uKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Antun

    5. siječnja 2021. at 13:23

    Pozdrav Vera volio bi te upoznat dali si za

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?