UPOZNAVANJE ZENICA

Interesi
Volim drugačije provoditi slobodno vrijeme. Kad me uhvatite kako skačem s mosta, sljedeći dan ležim s dekom kraj kamina, držim knjigu ili jedem čokoladu. Sljedeći dan boksam ili idem u kazalište. Imam puno interesa i hobija. Naš život je tako nevjerojatan, želim otkriti sve što mogu!

Samoopis
Hvala što ste provjerili moj profil! GradiLA sam svoj život, karijeru i posao, a da nisam imala puno vremena za vlastitu sreću. Svi se pokazuju u boljem svjetlu, ali u stvarnosti se ljudi često skrivaju i lažu. Ne želim biti najbolja, ja sam jednostavna žena, koja sanja da mi je voljeni muškarac u blizini. Imam puno pluseva (koje možete otkriti) kao i neke minuse. Kao i svaka normalna osoba. Moje najbolje kvalitete su razumijevanje, poštenje i odanost. Tečno govorim engleski. Ne znam zašto, ali od djetinjstva imam želju za ovim jezikom. Osjećao sam da će mi to postati kao drugi maternji jezik. Mogu prodati dušu za parmezan od sira i Tête de Moine :)) I što može biti ukusnije od pečenih škampa ili dagnji u kremastom umaku, koje sam kuhala s djelićem duše. Ukusan! Ja stvarno volim cvijeće, posebno ruže. Prednost dajem ljubičastim ružama. Ima u njima nečeg tajanstvenog, rekla bih nevjerojatnog. U životu volim red u svemu, perfekcionist sam. I mislim da je rečenica koja savršeno pristaje “Ne postoji granica savršenstva.” Uvijek težim razvoju, ne sjedim mirno, a to se odnosi na bilo koje područje mog života. To se mene tiče, ali u drugima uživam u neredu. 🙂 Moj znak – ŠKORPION. Sa mnom zna biti teško, zanimljivo, zabavno ponekad čak i strašno, ali nikad neće biti dosadno :). a to se odnosi na bilo koje područje mog života. To se mene tiče, ali u drugima uživam u neredu. 🙂 Moj znak – ŠKORPION. Sa mnom zna biti teško, zanimljivo, zabavno ponekad čak i strašno, ali nikad neće biti dosadno :). a to se odnosi na bilo koje područje mog života. To se mene tiče, ali u drugima uživam u neredu. 🙂 Moj znak – ŠKORPION. Sa mnom zna biti teško, zanimljivo, zabavno ponekad čak i strašno, ali nikad neće biti dosadno :).

Tražim
Želim pronaći srodnu dušu. Nemoguće je shvatiti je li muškarac adekvatan ili ne bez prave komunikacije, jer dopisivanje je jedno, a pravi susret sasvim drugo. Moj muškarac mora biti jak ne samo fizički nego i psihički. Ja sam žena koja zna svoju vrijednost. I za sebe želim muškarca, koji će cijeniti moje kvalitete. Trebao bi biti brižan, i prema meni i prema djeci, zanimljiv i obrazovan, velikodušan, prihvaćati me onakvu kakva jesam, sposoban naći kompromis ili ustupiti, ljubazan, romantičan, pažljiv. Čovjek koji će na svijet gledati u istom smjeru kao i ja. Idealne veze? Pa to su oni u kojima vlada međusobno poštovanje i razumijevanje. One u kojima ima ljubavi i zajedničkih ciljeva. One u kojima žena stimulira muškarca na nove visine. Gdje se muž i žena nadopunjuju, a ne pokušavaju promijeniti. Idealan muškarac je pažljiv, brižan, rješava sve probleme, ma o čemu se radi. Ali u isto vrijeme želim romantičnog muškarca koji daruje, iznenađuje, poklanja cvijeće, pažljiv prema djeci. Muž je kralj, a žena kraljica.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?