Interesi:
Gotovo svo slobodno vrijeme provodim u teretani. Lijepo je opuštanje za moju dušu nakon dugog radnog dana. Oslobađa me svakodnevnih nevolja ili stresa. Inače također volim provoditi vrijeme u vrtu. Uzgoj cvijeća moj je veliki hobi. Volim sve vrste, boje i oblike cvijeća. Gledanje rezultata je najbolji dio toga. Možda želite vidjeti moje cvijeće? Rado ću s vama podijeliti svoje hobije.

Samoopis:
Pozdrav, kome ovdje treba moja pomoć? :)) Doktorica Verica spremna je pružiti vam medicinsku podršku kada je to potrebno. :)) Jeste li ikad pomislili da plavuše mogu biti liječnice? Vrijeme je da se suočim s istinom, mogu. Ogroman dio svog života proveo sam studirajući medicinu, jer toliko volim pomagati ljudima. Ja sam vrlo ustrajna i pažljiva osoba. Osim toga, moje srce nije samo ljubazno i ​​brižno, već i strastveno i željno nove ljubavi. Zaista je lijepo što sada čitate bilješku o meni. Molim vas napišite mi i pitajte sve što želite. Mislite li da imamo priliku pružiti ljubav i toplinu jedni drugima?

Verica traži:
Na ovom svijetu nema savršenstva, to je jedino što pouzdano znam. Prvo što bi moj čovjek trebao znati je da imam sina, ne tražim da mu budem otac, već barem dobar primjer gospodina za njega. Postoje neke osobine koje jako cijenim, na primjer, iskrenost, živahnost, dobar smisao za humor. Čovjekov unutarnji svijet za mene znači puno više od njegova izgleda. Želim upoznati muškarca koji je zreo i zna što želi od ovog života. Nisam spreman za igre ili beskrajno čavrljanje. Obećavam da svog muškarca neću uzimati zdravo za gotovo, samo me pusti da te volim. Samo mi treba netko tko je spreman za pravi sastanak. Pokazat će nam jesmo li dobar par ili ne, slažete li se?

ukoliko zelite mozete me dodati na facebook:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Nenad

    17. prosinca 2020. at 18:13

    Pozdrav Verice

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?