VERICA(41)”RAZVEDENA SAM I ŽELIM DRUGU ŠANSU DODAJTE ME NA FACEBOOK” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Nježna sam i krhka dama s velikim unutarnjim svijetom. Imam dobro srce i uvijek pomažem drugima. Dobar sam slušatelj i uvijek ću vam pomoći u pronalaženju dobrih rješenja. Nikad neću odbiti i bit ću vam prijateljica i vaša odana supruga. Jako sam mirna i obožavam poljupce!
Volim ludo kuhati, obožavam bordanje i volim svoju mačku.)

Samoopis:
Uvijek i svugdje pokušavam slijediti moralne vrijednosti koje su mi usadili roditelji. Moji roditelji i prijatelji kažu da sam najljepša dama, možda je to istina?!? Ali mislim da nije toliko važno voljeti sebe. Glavno je voljeti i biti voljen.

Verica traži:
Glavne osobine muškarca kojeg tražim: 1. Sposobnost poštivanja njegovog obećanja. 2. Sposobnost slušanja i objašnjavanja svog stajališta. 3. Da biste poštivali svoje mišljenje i svoj osobni prostor, vjerujte mi. 4. Sposobnost opreza. Svaka žena, čak i ona najjača želi ponekad biti slaba. Muškarac bi se trebao pobrinuti da se i kad je slaba može osjećati ugodno, toplo i ugodno. 5. Sposobnost zadržavanja razgovora. Za mene je to stvarno važno! Moram komunicirati, jer nas to razvija kao osobe, naš odnos i pomaže nam da se učimo iz različitih kutova. 6. Želja da zajedno stvaramo budućnost. Dakle, sve skupa, mislim da je to sposobnost voljenja! I ovo je glavna kvaliteta! I još nešto: nadam se da moj čovjek neće provesti puno vremena ovdje i upoznati me u stvarnom životu

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  BERINA(36)"TRAŽIM POZNANSTVO I DRUŽENJE;JAVITE SE!

5 comments:

 1. Bosko

  29. svibnja 2021. at 19:11

  Ganulo me do sam citao … Udovac sam i meni je potrebno drustvo,… Javi se

 2. Ivko

  29. svibnja 2021. at 19:28

  Bilo bi mi se drago upoznati sa vama .
  Udovac
  Živim sam sa pesekom
  Kuhati volim
  U potrazi sam za brakom

 3. Sanel Ajkic

  30. svibnja 2021. at 14:38

  Imam 40god i trazin zensku osobu za upoznavanje i moguca veza
  Volijo bi se sa vama upoznati ako se vi slazete

 4. Mado Besim

  30. svibnja 2021. at 15:42

  Postovana Verice ako zelite lep brak javite mi se u Austriji zivim sam duze vreme moj broj je +4368120735079 pod mojim imenom i prezimenom ces me naci na fejzbuhu javi se da novi zivot pocnemo u 2 zajedno pozzzzz za vas i redakciju veliki

 5. MILOŠ ARSIĆ

  1. lipnja 2021. at 3:07

  POZDRAV DAMI SA MALO REČI TI MOGU REĆI SVE IMAM 44 GODINE IZ SKROMNE SAM PORODICE PATRIJARHALNO VASPITAN.TRUDIM SE DA BUDEM PRAVI HRIŠĆANIN PA STIME CENIM PORODICU I PORODIČNO ŽIVOT KOJI I ŽELIM DA ZASNUJEM.SKROMAN SAM U PROHTEVIMA VOLIM SPORT JER SAM I TRENIRAO BOX I KIK BOX VOLIM DA KUVAM, SLUŠAM MUZIKU, PUTOVANJA.VOLIM SVU DECU PA STIME VOLEO BIH IMATI SVOJU.
  POZDRAV VERICE MOJ KONTAKT 069 2787447

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up