verica

interesi:

Smislio sam ideju da je život fascinantna stvar i toliko je važno moći uživati ​​u njemu! Nastojim ispuniti svaku minutu svog slobodnog vremena nečim što će mi ostaviti lijepe uspomene ili će mi jednostavno donijeti zadovoljstvo. Sport je jedna od mojih najvećih strasti – ne samo da se osjećam snažnije i zdravije, već i volim svoj odraz u ogledalu! Ples, pjevanje u karaokama, putovanje i odlazak u kino nešto je zbog čega se osjećam dobro. Vožnja biciklom također je jako zabavna – želite li biti moje društvo za to?

Self-Opis:

Zabavna sam, odlazna i vesela, a istovremeno sam romantična, nježna i domaćica. Cijenim mirnoću, udobnost i toplinu. Nisam veliki ljubitelj slobode – da bih bio potpuno sretan moram biti voljen i pružiti isti osjećaj zauzvrat. Volim se maziti i smijati.

Verica traži:

“Život sa ljubavlju je život koji sam proživila” – ove riječi mi toliko znače! Tražim pametnog, uljudnog, ljubaznog, ljubavnog i brižnog muškarca koji cijeni svoju obitelj i uživat će u aktivnostima na otvorenom. Moja je želja imati zajednički miran i stabilan obiteljski život. Želim biti dobra i odana supruga svom voljenom, voljeti ga i poštovati i imati isto za uzvrat.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?