Interesi:
Plivanje, pejzažni dizajn i vrtlarenje, čitanje knjiga, samorazvoj, tenis, kuhanje, uređenje interijera i restauracija starih stvari (namještaj, detalji interijera).

Samoopis:
Neki bi ljudi mogli reći da sam prilično ozbiljna osoba – zbog svog posla – sam javni bilježnik. Ali moram reći, da sam i ja vrlo vesela osoba, koja uživa u životu i pokušava vidjeti sunčevu svjetlost u svakom trenutku dana. Iskren sam, odan, pun ljubavi i nježan. Volim stvarati praznike, volim vidjeti sreću u očima svojih prijatelja i bliskih ljudi. Samo uz pomoć osmijeha možemo ovaj svijet učiniti boljim. Dakle, biti optimist i gledati svijet u njegovim jarkim bojama vrlo mi je važno!

Vernesa traži:
Po mom mišljenju, u potrazi za partnerom ne smiju postojati nikakve granice – dob, izgled ili socijalni status. Ako se zaljubim, zaljubim se prije svega u osobu. Za mene je zaista bitno pored sebe vidjeti pouzdanog, ozbiljnog, optimističnog, ljubaznog i ljubavnog muškarca. Voljela bih da ima dobar smisao za humor, da ima interese i želju da ovaj život živi što sretnije! Hoćemo li to učiniti zajedno?

UKOLIKO ŽELITE MOŽETE MI SE JAVITI NA FACEBOOK:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    6. studenoga 2020. at 11:24

    Jasam sam želi te upoznati moj broj
    +38670246578 javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?