LIK
Ne znam kako da se predstavim jer nisam navikla da se hvalim i radije govorim istinu. Samo bi bilo bolje da ti kažem tko sam. Zrela sam po godinama i svojim prosudbama, ali u isto vrijeme romantična djevojka iznutra kojoj treba ljubav. Vrlo sam jednostavna i prirodna, volim život, i mislim da život može biti nepredvidiv i vjerujem u čuda i pravu ljubav. Vjerujem da se ljubav može pronaći u bilo kojoj dobi i bilo gdje, pa i ovdje. Ja sam cjeloživotni učenik koji razvija empatiju, hrabrost i znanje. Uvijek sam otvoren prema svijetu, volim učiti sve novo, nove zemlje, nove ljude i njihove tradicije. Volim ples i putovanja, čitanje i boravak u prirodi. I mogu biti vrlo različita, zamišljena ili duhovita, poslušna ili tvrdoglava, smirena ili izražajna… Ali uvijek nježna, puna ljubavi i vrlo ženstvena. Ja sam samo iskrena.Zrela sam i inteligentna, lijepog ponašanja i smisla za humor. Kao prava žena, vrlo sam ženstvena i elegantna. Imam brata i sestru, ali, nažalost, nemam roditelje. Volim filmove, dobru glazbu, kazališta i umjetnost, puno plešem i pjevam. Vrlo sam romantična, još uvijek vjerujem u ljubav na prvi pogled, vjerujem u sudbinu iu pravu ljubav. Moje srce je vrlo nježno, želim se zaljubiti zauvijek.

INTERESI
promatranje ptica, joga, skupljanje prirodnog kamenja,Obožavam putovanja, posjetila sam mnoga mjesta u Turskoj, također Koreji, Kini. I volio bih vidjeti Italiju, London, Pariz, Indiju, Braziliju, Tibet. Volim se razvijati, volim džogirati, crtati, hodati, planine i prirodu. Sanjam kupiti kuću na plaži. Volim more, kupanje i sunčanje. I plodovi mora, posebno prženi škampi. Volim učiti nove kulture, zemlje, tradicije. U budućnosti bih želio putovati na različita mjesta i vidjeti naš veliki svijet.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Zapravo nemam neke fantastične ideje i zahtjeve o muškarcu svojih snova. Treba mi pravi muškarac koji živi u sadašnjosti. Glavno je da je brižan i iskren. Samo mi treba muškarac s kojim ćemo se međusobno razumjeti. Tko može probuditi uspavani vulkan moje izuzetno emotivne duše. I koga ću istinski voljeti svim srcem! S kojim će nam biti dobro smijati se, šetati, kuhati, razgovarati o svemu, uživati ​​u svakodnevnoj jednostavnoj sreći, dijeliti sve jedno s drugim… pa čak i samo zajedno šutjeti, maziti se i držati za ruke i osjećati jedno drugo , osjetiti punoću života, osjetiti ljubav. Jer istinski vjerujem da nema života bez ljubavi. Možda si ti taj čovjek, moj jedini..?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE MA NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?