Interesi:
Vrlo sam kreativna osoba. Zapravo sam vrlo otvorena i pozitivna osoba koja je uvijek spremna na sve novo i zanimljivo. Volim sport, posebno trčanje i fitnes, jahanje. Glazba je moj život! Fotografija mi je hobi! Volim fotografirati prirodu, a volim sudjelovati i u fotografiranju. Također, volim putovati. Učim engleski, volim kuhati nešto ukusno, da oduševim svoju obitelj i prijatelje.

Samoopis:
Ozbiljna sam dama koja u životu želi imati puno sreće i ljubavi. Ja sam vrlo vrijedna osoba. Istodobno učim i radim, zato je u stvarnom životu teško pronaći puno vremena za izlaske. Ja sam moderna osoba i korištenje interneta mi ne predstavlja problem, zato sam odlučio isprobati ovu stranicu. Pa, vrlo sam otvoren i podržavam vas, vrlo sam ljubazan. Teško me naljutiti, ali ponekad mogu postati preozbiljan. To je kad sam koncentriran na nešto. Volim mir, udobnost i tišinu. Volim romantiku. Volim iznenađenja i želim imati puno iskrenih ljubavnih riječi u odnosima!

Vesna traži:
Ovdje sam da potražim muškarca za sebe. Vjerujem u idealne odnose. Idealni odnosi su oni koji se temelje na prijateljstvu i povjerenju između partnera. Zajednički interesi i hobiji, spremnost da se podržavamo i razumijemo u bilo kojoj situaciji. Zrela sam osoba i spremna sam započeti nešto ozbiljno, razviti odnose i osobno se upoznati. Siguran sam da ako oboje volimo, romantični smo, strpljivi, ozbiljni, pouzdani i iskreni, možemo odmah biti zajedno!

Ukoliko mi se zelite javiti dodajte me na moj facebook profil:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?