“Veoma me je iznenadilo to što je u pedestim, a i dalje može da ima intimni odnos kao mladić.”Oduvek su me privlačili stariji muškarci. Imam 27 godina, a varam svog verenika sa čovekom koji ima 50 i bivši je ljubavnik moje majke.

Radi u jednom hotelu kao recepcionar. Jedan dan mi je poslao poruku da nam je obezbedio lux apartman i da ceo dan ne može da prestane da razmišlja o meni i onome što će mi raditi.

Završila sam sa poslom i otišla kući da se sredim. Vereniku sam rekla da je najbolja drugarica raskinula sa dečkom i da ću biti kod nje celu noć da je tešim. Ništa nije posumnjao.

Kada sam stigla u hotel on je završio smenu i odveo me u apartman. U očima mu se videla požuda. Nije mnogo čekao. Počeo je da me skida i da me ljubi svuda po telu. Pružili smo jedno drugom romanticne poljubce i dodire, pa smo otišli da se istuširamo. Posle drugog puta smo ogladneli. Poručili smo picu i jeli je goli.

Onda me je pitao do koje granice grubosti može da ide, a ja sam mu rekla da može šta želi. Bio je veoma grub. Vezao me je za krevet i nazivao pogrdnim imenima. Ubrzo smo oboje svršili. Veoma me je iznenadilo to što je u pedestim, a i dalje može da ima odnose  kao mladić.

I dalje se viđamo. Krivo mi je zbog verenika, ali on ne može da me zadovolji kao mamin bivši ljubavnik. Pravi matori pastuv.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

 

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?