Vjenčani kum uhvatio je prijateljevu suprugu kako ga vara s konobarom. Sve je snimio s kamerom na mobitelu, a video pokazuje neugodan trenutak u kojem se žena, identificirana samo kao Nina, skida s krila muškarca i izgleda poprilično posramljeno.

Muškarac po imenu James koji je snimio kratki video čuje se kako govori ‘Kako ste momci? Nina, što se tamo događa?’, a ona mu odgovara ‘Da, znaš ti točno što se događa’. No on ju ponovno pita: ‘Reci mi što se događa, tko je taj tip? To nije tvoj suprug, je li tako?, a onda se obraća konobaru: – Baš mi i ne ličiš na njezinog supruga.

Dok Nina saginje glavu, konobar na svom mobitelu pali svjetleću lampu kako ga se ne bi moglo identificirati na videu, pa James zaključuje: – To ti je dobra ideja. Ne krivim te. Ja sam James, ja sam im bio vjenčani kum. A ovo je Nina, žena mog najboljeg prijatelja. Ti si konobar, jel’ tako?

A muškarac mu potom odgovara: ‘Ne samo konobar, ali tako je.’

– OK, odlično. Pa, ugodnu večer vam želim, laku noć – čuje se James kako govori, a potom prekida snimanje.

Snimka koja je na internetu pregledana više od milijun puta, prvotno je objavljena na Redditu s objašnjenjem kako je njegov prijatelj oženio suprugu na ‘spektakularnom vjenčanju’ prije godinu i pol dana.

Nakon incidenta, James je objasnio kako je njegov prijatelj, kad je saznao da ga žena vara, uzeo auto i otišao kući, uzeo joj prsten te zaprijetio da se do kraja dana mora iseliti.

IZVOR:JUTARNJI.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?