interesi:
DobRA sam u računalnoj grafici i dizajnu. To je moja strast i najveći interes. Volim učiti strane jezike. Dajem sve od sebe da znam bilo što novo od kada živite da učite i učite živjeti. Sanjam da vidim svijet. Bilo bi sjajno putovati s mojim budućim partnerom, razgledavajući bilo kakva zanimljiva mjesta.

Self-Opis:
Ja sam društvena osoba koja je spremna podijeliti sve misli i osjećaje s pouzdanim prijateljem ili partnerom. Imam srodnu dušu i veliko srce. Ne počinim nikakvo uvrede, a ako postoji razlog da se na nekoga naljutim, brzo i lako zaboravim sve uvrede. Um mi je oštar dok je moj temperament lagan i prijateljski raspoložen. Prijatelji me vole zbog moje iskrenosti i iskrenosti. Želim živjeti u skladu i miru.

VILDANA traži:
Nadam se da ću ovdje sresti snažnog čovjeka. Bilo bi sjajno imati bliskog, brižnog i pažljivog partnera koji bi me mogao voljeti kakav jesam. Mislim da bi svaki par trebao živjeti u skladu i razumijevanju. Kada su dva partnera na istom valu, bilo koji problem mogao bi se lako riješiti. Sanjam da dijelim svoj život s čovjekom koji cijeni jednostavnost života.

Ukoliko mi se zelite javiti,ostavite mi svoje kontakt podatke u komentarima na sajtu

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?