interesi:
Volim provesti hladnu večer uz zanimljivu knjigu. Kad je lijepo vrijeme puno je bolje biti na otvorenom: šetnja, piknik, planinarenje. Priroda mi pomaže da pronađem sklad sa samim sobom i sa okolnim svijetom. Volim i životinje, posebno pse. Vodim zdrav stil života. Uživam u dobrom, inteligentnom razgovoru; Jako volim kuhati. Mogu reći da se dosta bavim sportom i trudim se uvijek biti fit i atraktivna :-).

Samoopis:
Po karakteru sam vesela, aktivna društvena dama, s dobrim smislom za humor i odgovornim pristupom obećanjima. Vrlo sam optimističan i mislim da će što god da se dogodi donijeti neke promjene na bolje. Moji prijatelji me smatraju ženstvenom, inteligentnom i dobrodušnom. Vjerujem da sam nježna i privržena, sposobna za duboku ljubav i brigu.

Violeta traži:
Želim ponovno doživjeti najljepši, najtopliji, nježniji i zajednički osjećaj s romantičnim, punim života, časnim, ležernim i brižnim muškarcem. Moja idealna osoba će se ponašati tako da se osjećam pravom ženom. Zauzvrat, učinit ću sve da se on osjeća pravim muškarcem – voljenim, željenim i obožavanim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. oliver

    18. siječnja 2022. at 12:53

    srco ubava pisi broj kaj da ti se javam prekasnasi

  2. Muhamed

    18. siječnja 2022. at 17:43

    Cao lutko

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?