nteresi:
Volim aktivan životni stil. Volim ples, volim slobodno vrijeme provoditi s prijateljima. Ponekad gledam nogomet. Nisam ljubitelj nogometa, ali ponekad se uzbudim. Mislim da će se svidjeti mom budućem muškarcu. ;))

Samoopis:
Ljubazna sam, suosjećajna, osjetljiva dama, kako kažu moji bliski prijatelji. Ja sam vrlo vesela osoba s kojom je lako i zanimljivo biti. Volim se šaliti, smijati, a ljudi kažu da imam jako dobar smisao za humor. Imam tvrdu ljusku, ali iznutra sam mekan. Također sam vrlo principijelna osoba i čvrsto stojim na onome što je ispravno i pogrešno. Ja sam vrlo neposredna i iskrena osoba. Stoga sam zahtjevna i prema drugima. Nadam se da vas ovo neće uplašiti!

Violeta traži:
Moj čovjek bi trebao biti iskren i iskren. Smisao za humor bit će dobar dodatak. Nije razdražljiv, taktičan. Trebao bi biti lak za komunikaciju i znati vrijednost riječi. Također, moj čovjek bi mi trebao pružiti osjećaj mira i sigurnosti pored sebe. Zamišljam da u mojoj idealnoj vezi čovjek, prije svega, uzima u obzir svoje obiteljske interese. Ne volim kad čovjek cijeli vikend nestane negdje sa svojim prijateljima. Mora shvatiti da je obitelj odgovornost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Горан Силјаноски

    11. travnja 2021. at 6:53

    Zdravo. Ja se zovem Goran,i ja volim dopisivajna. Dodajme na fb ili na wacap.+38976480009

  2. Toni

    11. travnja 2021. at 14:11

    Zovi pa se uveri

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?