VIOLETA”RAZVEDENA SAM I ŽELIM DRUGU ŠANSU;JAVITE MI SE! – Ljubavni Spoj

Interesi:
Obožavam modu, popularnu glazbu, putovanja, čitanje i sport. Volim raditi ljepotu i uvijek se trudim izgledati privlačno! Obožavam more i kad imam priliku uvijek odem na odmor! Volim zdravu hranu i dobar sam u kuhanju. Trudim se voditi zdrav način života. Nadam se da ste na istoj stranici sa mnom! Ako ne – bit će mi drago saznati više o vašim interesima i podijeliti ih s vama!

Samoopis:
Šarmantna sam, draga, poštena, dobro obrazovana i inteligentna. Ja sam mlada žena s lijepim osmijehom i dobrim smislom za humor! Jako sam brižna, ljubavna i pažljiva! Jako sam romantična i nadam se da ću u budućnosti imati puno sretnih, romantičnih, strastvenih trenutaka sa svojim posebnim muškarcem! Volim raditi iznenađenja i imati avanture! Želite li saznati više o meni? Pa mi napišite!

Violeta traži:
Svog partnera zamišljam kao ljubaznog gospodina, koji se zna ponašati prema svojoj dami! Vjerujem u romantiku i nadam se da imate romantičnu dušu i želju da volite i budete voljeni! Trebam brižnog, ozbiljnog i samopouzdanog muškarca. Ako ste spremni učiniti me najsretnijom ženom na cijelom svijetu, učinit ću isto za vas! Sve je u našim rukama, slažete li se sa mnom?

Ukoliko želite mozete mi se javiti na facebook profil ispod:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  DARIJA(32)VOLIM DOPISIVANJE I RAZOGOVORE NA VIBER:JAVITE MI SE!

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up