Interesi:
Volim umjetnost, kino, glazbu i književnost. Uživam u šetnjama, aktivnostima na otvorenom. Jako me zanima dizajn odjeće i učinim svoje prve korake u tome. Odlična sam kuharica. Također volim uživati ​​u prirodi i svemu što nam ona pruža, posebno u kritičnim trenucima našeg života.

Samoopis:
Vrlo sam draga i simpatična osoba. Posebno sam društven, aktivan, vedar i vrijedan. Otvoren sam za prihvaćanje i analizu bilo koje točke gledišta. Poštujem ljude i pokušavam izbjeći sukobe. Iskreno poštujem ljude koji su iskreni i otvoreni kad govore istinu ili se ponašaju na ovaj način. Zamišljen sam i uravnotežen. Šaljiv sam, ali taktičan. Imam visoke moralne standarde, principe i vrijednosti. Dovoljno sam duhovan da živim u harmoniji, čak i prilično dugo usamljen.

Vladimirka traži:
Moj san, moj cilj, moja želja je upoznati predanog, ljubaznog i simpatičnog muškarca. Sa mnom mora biti iskren, jer je iskrenost glavna stvar u svim vezama – zajedno s ljubavlju, naravno. Moj će čovjek također biti druželjubiv, voljeti život i biti aktivan kako bismo mogli živjeti istom brzinom. Duhovan je, svrsishodan, kompromitirajući čovjek koji voli i voli.

ukoliko zelite dodajte me na profil ispod:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?