Goli par koji se upustio u spolni odnos u parku na očigled brojnih porodica koje su se šetale, razdvojila je policija nakon što ih je prijavio lokalni vijećnik.

Strastveni su ljubavnici izbačeni iz parka nakon što ih je u srijedu oko 19,30 zatekla policija. Vijećnik Colin Cronin je pozvao policajce  nakon što je vidio par u “akciji” kako goli proizvode “intimne zvukove” u George Green parku u londonskom naselju Wanstead. Vodili su ljubav na otvorenom, u neposrednoj blizini okolnih cesta i autobuskih stanica.

Mladić je imao hlače oko gležnjeva, a dama je bila ispod njega. Kada se ustala morala je cupkati naokolo kako bi obukla hlače – izjavio je Cronin.

Nakon što je nazvao policiju u centrali su ga pitali: “Kako znate da imaju intimni odnos Možete li vidjeti šta rade?”

Druga svjedokinja je za lokalno izdanje Guardiana izjavio kako je par bio u “pravoj pornografskoj akciji”.

– Policija je prišla dami i ona je ustala bez gaćica i otvorenog dekoltea – ispričala je svjedokinja te dodala da je jedan muškarac koji je džogirao umalo udario u lampu koliko mu je odvraćena pažnja.

Na Twitteru su se pojavili navodi da je par morao ponovo biti razdvajan nešto kasnije, no za to nema potvrde.

– Ukoliko su djeca svjedočila njihovom nečasnom činu, par je trebalo uhapsiti. Tužan dan u našoj zajednici – ispričao je Pat Hayday, lokalni poduzetnik.

IZVOR:FOKUS.BA

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?