interesi:
Vodim zdrav i aktivan način života. Volim raditi jogu i redovito meditiram. Osim toga, uživam u plesu. Koliko je priroda inspiracija za moju dušu, moji prijatelji i obitelj su inspiracija za moj um i duh.Ja sam jednostavna brižna i srdačna žena koja vjeruje u pravu ljubav bez igrica i laži. Smatram se dobro uravnoteženom damom. Znam što želim od života i sretna sam dama samo kada ima voljenog muškarca pored sebe. Također sam ljubazan, veseo i odan. Nikad ne podižem ton i preferiram kompromis.

Samoopis:
Ja jednostavno volim svoj život kakav je! Naš život je prekrasna avantura koja nam daje nova iskustva, zanimljive prijatelje i svijetle emocije. Kako bih osjetio kako se život manifestira u potpunosti, koristim praksu svjesnosti i sna kako bih upoznao onoga tko će dijeliti moj pristup i stav.Vodim zdrav način života i obožavam ga. Volim posjećivati ​​teretanu i voziti bicikl. obožavam kuhati. Volim provoditi vrijeme u prirodi s prijateljima.

Zhanna traži:
Želio bih upoznati aktivnog, prilično sportskog, veselog, druželjubivog, duhovnog, zanimljivog, ali ponajviše svjesnog čovjeka koji nastoji biti sretan u svom životu bez obzira na sve!Želim pronaći ozbiljnog muškarca, koji je spreman na nešto više od beskrajnog pisanja pisama i čavrljanja. Želim pronaći pouzdanog momka velikog srca koji je spreman voljeti i biti voljen od mene. Moj muškarac mora biti brižan i odan, sa smislom za humor i željom da bude posljednja ljubav mog života i da bude onaj centar svijeta koji tražim ovdje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?