Interesi
Ja sam žena koja ima puno energije. Volim sport, jogging, biciklizam, plivanje, teretanu, svaki dan se bavim nekim sportom i naravno, puno mi pomaže da budem u formi. Volim kuhati neobična tradicionalna jela, možda znam kuhati ono što ti najviše voliš? Želite li kušati moja jela?

Samoopis
S obzirom da volim putovati i proputovala sam mnoge zemlje, odlučila sam otvoriti mali motel, a sada je ovo nešto što mi ne donosi samo novac već i veliko zadovoljstvo. Obišao sam više od 20 zemalja i iz svake sam donio neke neobične recepte koje sam potom kuhao kod kuće. Vrlo sam otvoren i ako se želite upoznati, rado ću vas ugostiti ili doći k vama. Imam rijetku boju očiju i šarmirat ću te svojim očima pri prvom susretu, slažeš li se?

Tražim
Zanima me hrabar muškarac koji se ne boji susreta u stvarnom životu i započinjanja prave veze. Dopisivanje je svakako dobro, ali susret u stvarnom životu je najbolja stvar koja može biti. Pripremite se na to da ćete se sa mnom puno smijati, pošto se ja jako volim šaliti, pripremite neke šale, ahah. U meni je puno privrženosti i ljubavi i jako želim upoznati čovjeka kojemu mogu dati sve ovo i dati svoje srce jednom zauvijek.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?