Status razvedenog, pogotovo ako je uz to i uzoran otac, pokazala su neka istraživanja, proteklih je desetljeća promijenio vrijednost pa ga djevojke sve više interpretiraju kao prednost i iskustvo, a manje kao karakternu manu.
Djevojke su lude za zrelim muškarcima, to smo već utvrdili. Čak i jako mlade žene već su umorne od traženja idealnog partnera pa sve češće posežu za onima koji su već ostvarili neke ciljeve i koji točno znaju što žele u životu.

Status razvedenog, pogotovo ako je uz to i uzoran otac, pokazala su neka istraživanja, proteklih je desetljeća promijenio vrijednost pa ga djevojke sve više interpretiraju kao prednost i iskustvo, a manje kao karakternu manu. No prije prije nego pomislite kako je osvajanje mladih ženskih srdaca jednostavan i brz posao, donosimo vam nekoliko savjeta koje su napisali muškarci s respektabilnim stažom na ovom polju, ali i mlade žene koje su imale starije partnere.
Izgledajte najbolje što možete
Sve žene vole da frajer izgleda dobro, neovisno o godištu. Pogledajte se u zrcalo i razmislite kako izgledate, kako mirišete, procijenite što sve možete popraviti na vlastitom tijelu. Malo tjelovježbe i zdrave prehrane nije nikoga ubilo. Dapače.

Neka godine budu vaša prednost
Mlađe žene koje će poludjeti za vama, jednom kad se bacite na tržište, cijene vaše iskustvo. Nemojte glumatati dječaka, ali pronađite mladića u sebi. Kombinacija zrelosti i mladog duha razoružate će djevojke koje želite zavesti. Ljubavnik i mentor za mnoge je žene kombinacija kojoj se ne mogu oduprijeti.

Pokažite što imate
Ne kažemo da su sve žene sponzoruše, dapače, ali većina ih, od muškarca u zrelim godinama, očekuje situiranost i financijsku stabilnost. Usprkos borbi za ravnopravnost spolova, niti jedna djevojka na ovom svijetu ne žudi za plaćanjem taksija šezdesetogodišnjem ljubavniku.

Pokažite da vam nije tek usputna zabava.
Žene postaju opasne kada shvate da se poigravate s njihovim osjećajima. Vjetropire i zgubidane mogu pronaći i među svojim vršnjacima.

Mlade žene razmišljaju drugačije…
…od vaših vršnjakinja, žele zabavu i avanturu. Uđite im u glavu i pokušajte razumjeti što je za njih avantura. Ipak, imajte na umu da psihološki žene brže sazrijevaju od muškaraca pa se ponekad možete naći na istoj razini bez dodatnog ugađanja.

Ona mora imati vlastiti život
Vi ste u drugom poluvremenu, a ona možda tek počinje ozbiljno živjeti. Ono što je za vas „zauvijek“, njoj može postati teret koji će zgnječiti vašu vezu.

Pružite ruku njenom ocu, ne budite kukavica
Ako dođete do faze u kojoj trebate upoznati njene roditelje, koji vam mogu biti vršnjaci pa čak i mlađi od vas, budite cool. Njeni roditelji su skeptični i imaju pravo biti. Na vama je da pokažete da ste stabilan, pouzdan tip koji ni na koji način ne ograničava njihovu kći.

Neka selo priča
Budite spremni na to da će vas okolina i zavidnici osuđivati. Pogotovo vaše vršnjakinje koje potajno maštaju o mladim ljubavnicima. To ide u rok službe.

Izađite na teren
Umjesto da po cijeli dan sanjarite o mladim ljubavnicama i dangubite na internetu, živite. Ako na deset poraza zabilježite jednu pobjedu, vi ste pobjednik života.
IZVOR:mojevrijeme.hr

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?