Interesi:
Volim crtati, najdraže doba mi je proljeće i volim se slikati kad se sve počne rađati nakon hladne zime u snu. Na tijelu imam i nekoliko crteža … možete ih vidjeti na mom videu! Zaljubljena sam u glazbu i ples!
Slikarstvo, sport, čine svijet svijetlijim.

Samoopis:
Mogu reći da sam samouvjerena, nisam samo pričljiva dama već i pažljiv slušatelj s dobrim smislom za humor. Cijenim osjećaj sigurnosti. Osjetljiv sam cvijet, razbolim se u neugodnom okruženju.Ja sam slatka slatka dama, poluanđeo, polu demon! Želiš me znati bolje? Nećeš požaliti! Sanjam o putovanju oko svijeta sa svojom drugom polovinom. To može biti najšarmantnije, romantično i nezaboravno putovanje u svijet radosti i sreće.

Zagorka traži:
Želim da moj partner bude pametan, svrsishodan, brižan, ljubazan, sa smislom za humor, pomalo radoholičar, a istovremeno cijeni i poštuje njegovu damu.Trebam muškarca koji će me poštivati ​​i tretirat će me kao damu. Ne igram igre, ovdje sam došao pronaći svog partnera za cijeli život. Iskrenost je najbolja politika. Nadam se da ste čovjek za kojim tragam cijeli život! Želim da me moj muškarac grije svake minute našeg zajedničkog života.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?