Veštine zavođenja pretvorila je u posao – razgovara sa oženjenim muškarcima i to debelo naplaćuje.

Lana Mej (42) ističe da ona pokušava da pomogne oženjenim muškarcima, a ne da ih preotme. I dok mnoge devojke izlaze isključivo sa oženjenima zarad materijalne dobiti, Lana tvrdi da je sama zaradila 20.000 dolara. Naravno, oni je plaćaju, ko bi drugi.

Ova žena uči oženjene muškarce kako da povrate iskru u svoje brakove. Kako kaže, nekoliko muževa ju je kontaktiralo preko aplikacije za odrasle. Obratili su joj se za pomoć, ističući da su zaglavljeni u odnosu sa suprugom jer su intimni odnosi nestali, kao i da mi se ne dopada takav način života.

Mnogi od njih žele da se osećaju viđeno, saslušano i poželjeno. Muškarci, kao i žene, žele da osete intimnost i dubok osećaj povezanosti i to je ono što ja pokušavam da im pružim. Neki su mi rekli da toliko vole svoje žene, ali da nisu bili dugo intimni s njima, pa žele savet kako da povrate varnice”, rekla je Lana i dodala:

“Pozitivno je, jer ovi muškarci žele da porade na svom odnosu i na sebi, a ja volim što mogu da pomognem oko intimne strane odnosa”, rekla je Lana koja sesije obavlja putem video-poziva. Kako je objasnila, prvo što pita klijenta jeste da li želi savetovanje ili razgovore za odrasle, a potom mu pomaže oko usavršavanja veština.

Lana, koja je inače samohrana majka, kaže da je spasla hiljade brakova, uprkos tome što se mnogi podsmevaju njenom poslu. Bilo kako bilo, kad bi žene znale sa kim im muževi razgovaraju, ne znamo da li bi stvarno bile tako mirne i istinski zahvalne.

IZVOR:MONDO.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?