Prevareni muškarac odlučio se ponijeti poput pravo kršćanina

Neimenovana gospođa iz brazilskog Campo Grandea poskliznula se i pala na šarm drugog muškarca. Suprug ju je zatekao kako ljubuje iza njegovih leđa, ali priča o ovoj nevjeri ima i svoju posebnost.

Naime, sve troje junaka i antijunaka ove priče inače su pastori, evangelistički svećenici, a u škakljivu situaciju na interesantan način uključena je i opozicija.Da pojasnimo, kada je suprug banuo u motel i uhvatio ljubljenu spuštenih gaćica, ona mu je objasnila da ju je na taj blud rogovima i kopitima nagovorio sam Nečastivi, pa je tako i Sotona, vjerojatno ipak ni kriv ni dužan, dobio svoju ulogu u ovoj dramskoM trileru.

“Uništila si mi obitelj, ti si đavolji pastir!”, vikao je uzrujani muškarac na ženu tijekom prepada u motelu, ali i brazilskim medijima otkrio da se ponio poput pravog kršćanina jednom nakon što se ohladio.

Supruzi je gotovo odmah oprostio što se zaigrala, pa sve govori da taj brak, koji traje već 21 godinu, ipak ima budućnost

“Tko je bez grijeha, neka prvi kamen. Svi griješimo, a i slažem se da nismo jedini koje za to treba kriviti. Svi smo mi doista žrtve Sotone”, kazao je za portal Lado B taj muškarac.

IZVOR:NET.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?