“KAKO da oprostim svojoj ženi što me varala s mojim šefom, sa svojim kolegom i našim susjedom?” pitao je britansku Intimnu  kolumnisticu Deidre jedan oženjeni muškarac koji očito ne želi još odustati od svog braka.Kako je pojasnio, njemu je 31, a njegovoj supruzi 27 godina te su u braku tri godine.Mislio sam da smo sretni. Jednom smo se posvađali oko intimnih odnosa jer sam bio umoran nakon cjelodnevnog rada, a žena mi je viknula: ‘Bar mi tvoj šef pruža užitak u krevetu.’ Priznala mi je da me varala i prije svadbe te da je sa šefom spavala prve godine našeg braka”, ispričao je.

On ju je upoznao sa šefom na rođendanskom slavlju šefove žene, a primijetio je da su njih dvoje flertovali te da je šef uzeo broj njegove žene.

Susjed je (u)lovio miša

“Slao joj je skupe poklone, a onda su se našli i imali intimni odnos. ‘Samo se dogodilo’, rekla mi je. Išli su u hotele kad god su mogli, a tvrdi da se isprva osjećala krivom, no onda je to odlučila prekinuti te početi ispočetka. Pitao sam je je li bilo drugih pa mi je priznala da je spavala s kolegom na poslovnom putu, a onda i sa susjedom kad je došao uloviti miša kod nas doma. Bilo je to kad smo se tek vjenčali. Rekla je da je bila mlada i glupa te da sad ne bi napravila ništa tako užasno. Nisam mogao vjerovati što mi govori, mislio sam da je naš intimni  život dobar, no ispostavilo se da se ona često želi upustiti u intimne odnos, a ja ne. Nekad je ne napaljujem, a priznala je i da je glumila zadovoljstvo. Rekla mi je da me voli svim svojim srcem te da joj je drago da se konačno sve zna, no ja se sad osjećam izgubljeno. Možemo li ovo prevladati”, pita se prevareni muškarac.

Deidre mu je odgovorila da mogu ako je žena zaista odlučila da su njene afere završile.

“Povjerenje se neće vratiti preko noći, ali znam za parove koji su uspjeli popraviti vezu nakon što je jedan od njih varao, a danas su fokusiraniji na svoju vezu nego tada. Sad bar znate koje područje svoje veze morate ojačati. Idite liječniku i provjerite je li vaš nizak libido posljedica hormonalne neravnoteže. Pitajte suprugu što je uzbudjuje i kakve dodire voli. Oboje se morate više posvetiti intimnom zivotu”, savjetovala je Deidre.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?