Interesi
Ja sam dama koja je kreativna, imam dubok interes za život, svijet, za sebe. Volim naučiti nešto novo o ljudima i svom prostoru oko sebe, pronaći stvari u kojima uživam.Ja sam dama velikog srca, dobra, vesela i marljiva. Ne bojim se nikakvih poteškoća. Vjerujem da nas oni čine jakima. Jako volim životinje. Vježbam i imam socijalni paket za pomoć beskućnicima. Moja majka ima svoj mini zoološki vrt, koji služi i kao mjesto gdje žive spašene životinje iz mog društvenog projekta. Imam veliku obitelj. Imam tri sestre. Obitelj je uvijek na prvom mjestu, a ja sanjam o stvaranju vlastite. Volim romantiku i cijenim kada ljubavnici jedno drugom priređuju romantične večere i iznenađenja. Mislim da ovo vezu čini još jačom i strastvenijom

Self Description
Ja sam dobra zrela žena i u ovoj fazi svog života želim biti dobra žena. Znam poštovati, voljeti, cijeniti i uživati. Ponosan sam na dobru kombinaciju mudrosti, zahvalnosti, strasti i mladosti u svojoj osobnosti. Moji roditelji su odlično odradili posao odgajajući me u ljubavi i s obiteljskim vrijednostima.

Tražim
Osoba koja je spremna na komunikaciju, na slušanje i obraćanje pažnje na moje osjećaje. Oboje moramo imati želju da budemo zajedno, da budemo tim, stavljajući jedni druge na prvo mjesto.Želim pronaći nevjerojatnog čovjeka dobrog srca i iskrene duše. Kod muškaraca cijenim iskrenost i dobrotu. Želim da moj budući muškarac bude strastven i nezasitan poput mene. Veze u kojima ima strasti, vatre i oluje emocija bit će veze koje će nas uvijek ispunjavati ugodnim osjećajima. Želim da možemo uživati ​​jedno u drugome i razmišljati samo o onome što želimo prije svega i ne obazirati se na mišljenja drugih.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?