Interesi
Inače me inspiriraju pozitivne emocije ljudi, iskreni osmjesi i sjaj očiju, pa sam vjerojatno zato i odabrala polje svog rada – kozmetologiju. Uživam se razvijati u ovoj sferi i dobivati ​​korisna znanja koja druge ljude mogu učiniti puno sretnijima. Puno se bavim kinematografijom i obično pratim sve što je vezano uz Oscara; možda je iznenađujuće – ali i ja se bavim vrtlarstvom – sadim cvijeće, brinem o voćkama i grmovima… kakav je užitak jesti ‘berbu’ svog rada! Obožavam ples i nikada ne započinjem dan bez toga!

Licni Opis
Ljudi kažu da sam vrlo umjetnička i naglašena osobnost – znam kako slušati ljude i kako im pružiti podršku. Aktivan sam, otvoren i obično veseo. Uživam u društvu ljudi, ali u isto vrijeme uživam u tišini i razgovorima od srca.

Tražim
Ovdje sam da pronađem nekoga koga se može nazvati dobrim čovjekom – punim ljubavi, pun razumijevanja, odlučan, pun podrške i aktivan.Ako želite upoznati svrhovitu i samouvjerenu, ambicioznu i pristojnu mladu ženu – tu sam. Sa svojim voljenim muškarcem bit ću nježna, odana i romantična. Povjerenje i iskrenost su najvažnije stvari u mom životu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Branko Dr Kiric

    12. listopada 2023. at 13:00

    Pozdra od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada, ja sam razveden i bez dece..

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?