Interesi
Moj hobi je kuhanje, volim kada mi kuhinja fino miriše. Volim i planinarenje, volim svjež zrak, posebno ujutro. Volim i putovanja, obišla sam dosta mjesta, ali cilj mi je posjetiti Australiju. Također uživam u jahanju i vožnji bicikla.Moja duša voli putovati, a moje tijelo voli se sunčati. Volim i trudim se voditi aktivan i zdrav način života. Volim: sport (igram tenis, shaping, twerk), dobru hranu (preferiram plodove mora, povrće i voće). Volim veselje i zabavu, smijeh i društvo prijatelja, idem na koncerte i volim pjevati na karaokama, filmovima, glazbi, književnosti! Ne mogu zamisliti svoj život bez šetnje na svježem zraku! Prilično dobro kuham i volim pozvati prijatelje u svoj dom.

Licni Opis
Ja sam optimistična, prava plavuša velikog i strastvenog srca i duše. Ne prestajem učiti nešto novo i stjecati životno iskustvo! Ja sam jednostavna dama s dobrim smislom za humor koja želi pronaći svoju ljubav i sreću. Čovjek koji je pored mene uvijek će biti dobro odjeven i ukusno hranjen! Imam puno strasti i ljubavi. A moj čovjek je vrlo sretan! :))Imam jak karakter, ali sam u isto vrijeme i vrlo empatična osoba. Što mislim? Poštujem ljude, poštujem njihovo mišljenje. I očekujem isti odnos prema meni. Ja sam osoba koja je spremna na kompromise u odnosima, važni su mi razgovori i iskrenost. Emocionalno sam stabilna. Optimist sam i dobronamjeran u svemu. Uredna sam i pomalo pedantna. Volim ljepotu i udobnost oko sebe. Sigurna sam da sam dobra domaćica. Pristojan sam, taktičan, pošten i vrlo odan ljudima koje volim i poštujem.

Tražim
Želio bih upoznati osobu s kojom bih imao razumljiv i lak odnos koji bi se gradio na poštovanju, komunikaciji, želji za zajedništvom i zajedničkim razvojem. Samo se nadam da ću imati sreće da nađem muškarca koji će pristati izlaziti u reality.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Anonimno

    23. listopada 2023. at 21:12

    Halo lepotice javi se

  2. pujo radulović + 382 68 156 414

    24. listopada 2023. at 3:59

    marina volijo bih da se upoznamo , još momak 50 g , do skorog videnja , pozdrav iz crne gore

  3. Marjan

    24. listopada 2023. at 6:11

    Zeleno bi da te upoznam mislim da si ti veoma zanimljiva osoba…

  4. Milorad

    6. studenoga 2023. at 8:30

    Evo da ti se javim. Volio bih za pocetak da se upoznamo, naravno ako i ti to zelis. Mozemo o svemu pricati…itd. javi se ako hoces. Oprosti ako smetam. Pozdrav!

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?