Interesi
Volim proljeće, pjevanje i putovanja. Također uživam u kuhanju i jeseni. :)Kao žena koja je neko vrijeme provela sama, tražim nekoga s kim ću podijeliti svoj život, uživati ​​u malim i velikim zadovoljstvima, gdje možemo biti ono što jesmo bez maski, bez ikakvih barijera, ali da budemo iskreni, koji je zabavan, smiješan, koji je uvijek zamišljen i nježan. Volim da mi se mazi, da me maze po kosi, da me ponekad iznenadi cvijećem, to me čini jedinstvenom i posebnom, a to već dugo nisam osjetila.

Licni Opis
Ja sam ležerna osoba koja voli život učiniti jednostavnijim. U različitim životnim situacijama nastojim ostati optimistična i pronaći razlog za osmijeh. 🙂 I dalje vjerujem u ljude, ljubav na prvi pogled i ljubav do smrti. Sigurna sam da ću ovdje upoznati meni dragog čovjeka s kojim ću dijeliti svu svoju ljubav i podršku. Da, možda sam malo naivna, ali ipak… Slobodna sam reći što trebam i želim i slobodna sam pokazati svoje emocije, osjećaje i prihvaćam ljude onakvima kakvi jesu. Toliko smo različiti, ali to je u redu. I vjerujem u međusobne odnose – ako daš dobro, to ti se i vrati.

Tražim
Sanjam da ovdje upoznam čovjeka koji treba moju ljubav i podršku, moju toplinu, osmijehe i koji će uživati ​​u jelima koja kuham. 🙂 Slažem se da može potrajati i ne žuri mi se, ali u isto vrijeme sam ovdje s ciljem pravog sastanka. Želim se zaljubiti čim se prvi put vidimo. 🙂 Ali pravi susret će donijeti puno više od onoga što želimo. Bilo bi mi drago da ovdje upoznam muškarca koji je ozbiljan, inteligentan, poštuje žene i cijeni

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Marko

    7. prosinca 2023. at 10:24

    Gdje živiš u Tuzli

  2. Anonimno

    7. prosinca 2023. at 14:33

    💪💪💪

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?