Žena (38) i njen suprug Robert (40) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se u 20-im godinama. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj Intimnosti, ali nikada nije dobila priliku da istraži svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Bračni par Ema i Robert su pre tri godine odlučili “da prošite  horizonte” pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Simona Berija i njegovu partnerku Keli

S Keli su se brzo zbližili, ali Ema je, takođe, razvila posebnu vezu sa Simonom. Na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u intimnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju nastranih sklonosti.

Ali, njihova romansa se ugasila kada je Ema prekinula vezu s Keli, “jer su imale lošu komunikaciju” pa je automatski i Robert prekinuo kontakt s njom. Ali, Ema i Simon nisu želeli da njihova veza završi jer su postali vrlo bliski.

– U jako sam lepoj vezi sa Simonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe – rekla je Ema.

– Ljubav je beskonačna i nije rezervisana samo za jednu osobu. Naši dečaci obožavaju Simona – dodala je.

– Ema i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dve nedelje radi i odsutan je od kuće pa je nedelju dana kod kuće. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada ga nema, u krevetu sam s Emom – nadovezao se Simon.

Kaže kako nije samo tako želeo da odustane od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvata da je sve to deo ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Ema ne planira da ima dete sa Simonom, ali “ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga”, prenosi The Sun.

IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?