Interesi:
Moja profesija ima dosta veze s fotografijom. Osim što se inače fotografiram, i sama se jako volim slikati. Volim plesati. Volim sport i sve što je povezano s njim, u budućnosti se želim baviti skokom padobranom. Volim ići na kulturna i zabavna mjesta, veliki sam ljubitelj žive glazbe.Mogu reći da volim živjeti svoj život ovdje i sada. Ne čekam pravi trenutak ili bolje vrijeme. Želim biti sretan danas, sutra, uvijek. Živim sa širokim osmijehom jer svijet je lijep i veseliti se malim stvarima je remek djelo. Nadam se da sam dovoljno mudar da vidim srž stvari. Ali sigurno ne uvijek i ostavljam prostor za iznenađenja u svom životu.

Samoopis:
Unatoč svom spektakularnom izgledu, prilično sam jednostavna osoba. Ja sam vrlo prijateljska i pozitivna osoba. Jedna od mojih najjačih crta karaktera je nesebičnost, jer nije teško pomoći nekome bez razloga ako imam priliku. Volim se šaliti i smijati, pa sam dobrodošao u svako društvo koje me poznaje.Život je kratak i želim pronaći muškarca koji će cijeniti naše zajedničko vrijeme, koji će cijeniti naše trenutke ljubavi i strasti. Trebam muškarca koji ima ljubav u srcu i koji će rado podijeliti svoju ljubav sa ženom poput mene. Moramo razgovarati i saznati jesmo li dobar spoj.

Elena traži:
Sanjam upoznati čovjeka koji zna živjeti pozitivno. Ne želim svima gubiti vrijeme na svađe i rasprave, bitno mi je da oboje budu sretni, pa ako tražite sreću u vezi kao ja, možemo udružiti snage. Vjerojatno kao i mnogim ljudima koji traže vezu, važno mi je da je osoba iskrena. Ne volim licemjerje, ali stvarno volim iskrene muškarce

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    2. ožujka 2024. at 14:24

    55 godine udovac

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?