interesi:
Ja sam žena s različitim željama i interesima. Ponekad mi je draže biti sam sjediti uz šalicu čaja kraj prozora i slušati glazbu ili gledati neki romantični film. Ponekad se mogu zabaviti s prijateljima i roštiljati.

Samoopis:
Teško je govoriti o sebi. Pokušat ću to učiniti jer sam nestrpljiva pronaći svog muškarca koji će dijeliti ljubav. Uvjeren sam da bi voljeni partneri trebali dijeliti ne samo radost nego i tugu. Život je pun različitih situacija i trenutaka. Razumijem da graditi odnose i biti par nije lako. Ali, budući da smo zaljubljeni, možemo to podnijeti. Ljubav je uvijek vrijedna toga. Moji prijatelji kažu da sam ljubazan, druželjubiv, radostan i zabavan. Ja sam osoba jednog čovjeka, lagodan i otvoren.

Zorica traži:
Želim da znaš da ne tražim savršenog muškarca ili samo zgodnog tipa. Mislim, izgled mi nije bitan! Duša mi je zaista bitna. Prije svega tražim zanimljiv razgovor. Možemo se upoznati samo kroz komunikaciju. Štoviše, možemo spoznati našu pravu stranu, osjetiti iskru (kemija), a tko zna, možda i ljubav. Tražim odgovornog, pouzdanog, ljubaznog i svrhovitog čovjeka! U mojoj zemlji kažu: “Žena cvjeta s pravim muškarcem.” Još jedna bitna stvar – ne želim se pretvarati da sam osoba kakva nisam, a ne želim da se ti pretvaraš. Samo budi svoj!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Goran

    26. prosinca 2021. at 11:48

    Javi se 063266112

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?