Interesi:
Obožavam čitati klasičnu literaturu. Volim stvoriti nešto lijepo. Više volim aktivnu rekreaciju. Volim ići u šetnju.Volim aktivnosti na otvorenom, biciklizam, planine. Volim čitati zanimljive knjige o psihologiji muškaraca i žena. Sada aktivno učim engleski. Ples, putovanje, kuhanje i jelo. Želim kuhati za svog muškarca.

Samoopis:
Pomalo sam sramežljiva. Čim te bolje upoznam, saznat ćeš sve više o meni. Ja sam osoba s dobrim smislom za humor. Ja sam meka i romantična dama. Mirna sam, draga, svrsishodna, društvena i ljubazna žena.Ja sam nježna dama! Ne kažem prazne riječi! Moje su riječi uvijek ispunjene istinom i iskrenošću, tako da mi možete vjerovati! Mrzim laži i izdaju! Uvijek kažem ono što mislim i nikad ne lažem. Stoga, tražim srodnu dušu, trebam čovjeka koji će me razumjeti bez riječi! Ne želim biti usamljena, želim dobiti pravu žensku sreću!

Zorica traži:
Tražim vjernog i otvorenog, umiljatog i vedrog muškarca. Želim uživati ​​u našem zajedničkom životu! Želim da moj budući čovjek bude osoba usmjerena ka cilju.Moj glavni cilj na ovoj stranici je pronaći voljenu osobu koja će me voljeti i biti moj prijatelj i strastveni ljubavnik. Želim da me suprug razumije i bude moja srodna duša. Tražila sam ljubav u svojoj zemlji, ali bila je beskorisna … Muškarci su se poigravali mojim osjećajima. Želim imati muža koji će imati želju da me vidi i uživa u meni i mojim maženjima svaki dan.
UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Andrija Čupić

    9. travnja 2021. at 19:24

    Zorice javi se na broj 0601566769 ????

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?