Interesi:
Volim provoditi vrijeme na otvorenom i u prirodi. Volim čitati knjige, ovo mi je veliki hobi. Volim raditi ručni rad, mislim da je važno kada žena može nešto sašiti i skuhati ukusnu hranu. Također obožavam konje i konjički sport, kandidat sam za majstora sporta u dresurnom jahanju.

Samoopis:
Imam jako dobro srce i jako volim životinje, posebno konje. Dugo godina se bavim konjičkim sportom i sada, kada imam slobodnog vremena za to, sa zadovoljstvom jašem. Važno mi je da ljudi koji su pored mene uživaju u komunikaciji, jako cijenim otvorenost i iskrenost. Volim kada moje oči sijaju od sreće i želim da oči mog muškarca uvijek sijaju od sreće i naše zajedničke ljubavi.Volim plesati i učiti strane jezike. U ovom trenutku pokušavam savladati španjolski. Obožavam sport – svako jutro trčim, vikendom igram golf, a hladnim večerima preferiram šah. Uživam u dobrom filmu i lijepoj pjesmi. I svakako, tko ne voli putovanja?:-)Društvena sam, vesela, inteligentna, druželjubiva i pozitivno razmišljajuća osoba s čvrstim životnim stavom, dobrog srca, lojalnog stava, dobrog smisla za humor i aktivnog načina života. Kao žena, vrlo sam nježna, pažljiva, brižna, vrlo romantična i odana.

Zorica traži:
Vrlo svjesno pristupam tome da tražim muškarca ovdje, čak sam počela i usavršavati engleski, puno mi pomaže čitanje knjiga na engleskom. Želim upoznati muškarca koji je vrlo svjestan ovog koraka. Volim kad je muškarac plašljiviji od mene, za mene je to pokazatelj mudrosti i odgovornosti. Za mene su ljubav, obitelj i briga jednih za druge uvijek na prvom mjestu. Želim upoznati čovjeka kojem ću dati svoje srce jednom zauvijek.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?