Interesi
Volim se baviti sportom. Osim toga, dobro sam upućen u dijetnu prehranu i mogu dati savjet o zdravom načinu života. Volim usavršavati svoje vještine u svemu što me inspirira. idem na bazen. Jako volim plivati. Kad plivam, ostajem sama sa sobom i svojim tijelom. Također uživam kuhati i obično uživam to raditi za svoju obitelj. Volim eksperimentirati s proizvodima i kombinirati tradiciju različitih kuhinja. Posebno su dobri boršč, varivo, salate i palačinke. 🙂 Ponekad, kada šetam parkom, probudi se inspiracija i volim crtati prirodu i životinje. Mogu sjediti na klupi u parku, diviti se lijepoj vjeverici i brzo je nacrtati. Zapravo, crtanje mi pomaže da se opustim. Volim čitati i gledati obrazovne programe! Volim učiti nove stvari i razvijati se.

LICNI OPIS
Reći ću nekoliko riječi o sebi – bit će iskrene i istinite. Ja sam vesela, otvorena i iskrena dama. Želim vam dati kaleidoskop emocija i novih senzacija! A također, ja sam bistra i strastvena žena koja zna cijeniti svog voljenog muškarca i veze. Želim uživati ​​u danima koji su pred nama i voditi ljubav samo sa svojim voljenim muškarcem. Ja samo želim biti sretna!

Tražim
Moja glavna želja i želja za mog muškarca je da bude nježan, društven i pouzdan. Ne želim promijeniti svog muškarca, samo ga želim voljeti svim srcem. Moj muškarac me mora poštovati i imati iste ciljeve sa mnom. Treba mi muškarac koji će me svaki dan nasmijati i koji će me voljeti. Tražim mudru i brižnu osobu s kojom bih se osjećala prirodno i opušteno. Možda si ti čovjek kojem mogu dati svoje srce i ljubav.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


One comment:

  1. Peter

    17. veljače 2024. at 19:15

    +43 664 6586775

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?