Interesi:
Ja sam vrlo raznolika osoba, zato moji interesi uključuju sasvim suprotne stvari – od plesa do igranja šaha, pa čak i dame. Nemam loše navike i nastojim svoje slobodno vrijeme provoditi dosta aktivno – plešući, odlazeći u teretanu ili duge šetnje – bez obzira koje je godišnje doba. Veliki sam posjetitelj kina i nastojim doći na vrijeme za najzanimljivija filmska izdanja.Prije nekoliko godina otkrio sam novu aktivnost od koje dobivam ne samo zadovoljstvo, već i nova znanja – to je čitanje. Za sebe biram one knjige koje smatram potrebnima i koje će mi koristiti, uglavnom knjige iz psihologije i beletristiku. Osim čitanja, jako volim kuhati, pogotovo ako je nešto novo. Eksperimentiram i pokušavam kuhati razna jela iz drugih kuhinja svijeta. Uz sve ovo, što može biti bolje od putovanja? Ne mogu ni zamisliti tako nešto. Uživam u putovanjima. Bez obzira kamo ići, glavna stvar je istražiti mjesta koja dosad niste vidjeli, razviti svoje horizonte i naučiti puno novih stvari. Putovanje je kao ulazak u bajku, gdje je sve neobično i nestvarno. Veselim se nadolazećim putovanjima i otkrićima u novim zemljama! Predlažem da ovo učinimo zajedno!

Samoopis:
Puna sam ljubavi, strastvena, poštena, osjetljiva i uredna, ali u isto vrijeme – nevjerojatno živahna. Cijenim ljubav u vezi i činim sve što je moguće da vatra strasti gori što je moguće duže i jače. Sigurna sam da mogu razveseliti čovjeka, samo ga trebam pronaći u ovom velikom svijetu!

Liudmyla traži:
Voljela bih da moj budući voljeni muškarac bude aktivan, voljela bih da može postaviti ciljeve i postići ih. Volim kad je muškarac nagao, pa bi bilo nevjerojatno da moj budući muškarac voli raditi spontane stvari. Ovdje sam da pronađem pametnog, savjesnog, hrabrog, velikodušnog čovjeka sa smislom za humor.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?