interesi:
Jako volim plesati! Imam jako dobru građu, pa slobodno biram sve vrste plesa i mislim da je to moja prednost. Na kraju sam odabrala gimnastiku. Ples nije samo lijep, on također radi na sebi, na svom tijelu i svojoj izdržljivosti. Zbog plesa sam jako dobar u tome, ali nije to jedino što me zanima. Bavim se i odbojkom. Nisam igrao neko vrijeme, ali već obožavam ovaj sport!

Samoopis:
Ja sam draga, nježna i skromna dama. Uvijek razmišljam pozitivno i vjerujem da to uvijek pomaže. Ne razmišljajte o lošim stvarima i one se neće dogoditi – to je moje mišljenje! Studiram na Medicinskom fakultetu, ali nisam baš siguran kakav će mi biti put karijere. Sva su ta zanimanja dobra i zanimljiva, a ja sam odabrao ovaj smjer kako bih mogao pomoći ljudima. Vrlo sam društvena i komunikativna osoba, pa mislim da sam napravila pravi izbor.

Adrijana traži:
Ne tražim samo muškarca, tražim svoju osobu u svakom značenju te riječi. Trebam brižnog muškarca s kojim bih se osjećala ugodno! Život je jedan, a ja bih voljela podijeliti sve emocije, trenutke sreće i zadovoljstva s osobom koju volim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?