LIK

Pozdrav, moje ime je Alisa i vjerujem u čuda. Vjerujem u čistu ljubav, u naklonost, u duboke emocije između dvoje ljudi koji jednostavno uhvate iskru, uhvate trenutak i teku s njim, ni ne osvrćući se na ono što se događa… Znate o čemu pričam? Samo šutite na trenutak i osluškujte zvuk oko sebe. Možda ćete pokucati na vrata? Već ga tražite?

INTERESI

Realist sam i uvijek iskreno gledam na stvari. Svjestan sam da sam dovoljno mlad, privlačan i da imam dobru karijeru koja mi omogućuje izvrstan život. Ne zanimaju me muškarci koji pokušavaju kupiti moju ljubav ili muškarci koji su ovdje došli zbog igrica. Zato ovdje tražim samo ozbiljnu vezu i muškarca s kojim mogu imati ozbiljnu budućnost. Ne želim cijeli život provesti u beskrajnoj potrazi. Nisam pisac i uopće me ne zanima beskonačna korespondencija. Ne tražim dopisivanje, razmjenu vulgarnih fotografija ili fantazija, želim pronaći muškarca s kojim ću provesti život i koji će mi postati životni partner.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Iskreno ću vam reći, ja sam žena koja ne želi biti sama i jaka.. Želim biti spašena! Da, ne varate se s mojim riječima. Želim da me spasi jedan jedini čovjek koji me jako čvrsto uhvati u naručje i nikad ne pusti. S druge strane, ja ću uvijek ostati uz njega, on će biti najpouzdanija i najkompletnija osoba, nikada neće spoznati tugu, i razumjet će – ne postoji samo žena uz njega, postoji prijatelj i partner s njim. Mislite li da se moja očekivanja mogu ostvariti? Možda, zanima vas… Jeste li?? Radujemo se vašim povratnim informacijama. Mi!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?