Interesi:
Stvari kojima se bavim prilično su jednostavne – uživam stvarati ugodu kod kuće, ispunjavajući je divnom aromom jela koja sam kuhala i ukrašavajući je različitim jastucima, okvirima za fotografije i drugim stvarima. Želim šetati, putovati i istraživati ​​povijesne znamenitosti. Imam zdrav životni stil, trčim ujutro i obično jedem zdravu hranu, ali ponekad imam dane varanja. Povijest me oduvijek oduševljavala – volim drevnu arhitekturu i antiku.

Samoopis:
U svojoj osobnosti kombiniram spokoj prekrasnog jezera i divljinu snažnog oceana. Moje vode mogu biti mirne, ali uskoro će vas natjerati da zaronite duboko u njih, istražujući me, želeći znati više. Odana sam i pristojna, cijenim iskrenost i živim svoj život po svojoj savjesti. Imam živahan um i obično brzo reagiram u različitim situacijama. U stanju sam voljeti i prihvatiti svog muškarca takvog kakav jest – nikada u njemu neću ništa promijeniti, jer je to točno osoba u koju sam se zaljubila – zašto bih pokušala nešto promijeniti?

Amela traži:
Nadam se da ću pronaći muškarca čiji su životni prioriteti jednaki mojim: obitelj, posao i tek onda sve ostalo. Nadam se da će se prema meni odnositi s poštovanjem, bit će pouzdan, pun ljubavi i odan. Intelekt mi je važna stvar, jer volim razgovarati o raznim stvarima.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Pedja

    25. siječnja 2021. at 15:49

    Akovas zanima mozemose dopisivati a mozda i otici na kafu ili lijep rucak 065610670

  2. M...

    26. siječnja 2021. at 21:07

    Tako lepa andkeokog lica i izgleda. Trasis decka ili buduceg suparnika na ovom mestu je nedostatak samopouzdanja. Za tvoj izgled ??❤️. Prijatelj.

  3. Selmin

    29. siječnja 2021. at 16:50

    Super si zelim te upoznat javi sr

  4. Faik

    30. siječnja 2021. at 10:22

    Cao javise

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?