Interesi:
Stvari u kojima uživam su odlasci u kino i kazalište, slušanje glazbe, izleti, bavljenje raznim sportovima, ples, obavljanje poslova, putovanja, upoznavanje svjetskih kultura… Volim kućne ljubimce i imam papigu kod kuće. Ali vjerujem da će što god radili biti zabavno samo ako to podijelite s nekim posebnim.Ja sam vrijedna, jednostavna žena koja još uvijek vjeruje u pravu ljubav. Nastojim održati ravnotežu između posla i životnih užitaka u sadašnjosti. Volim raditi PUNO stvari – od večernjeg izlaska iz grada do opuštanja uz vatru uz dobru knjigu. Volim kuhati, a prijatelji mi kažu da se vrlo lako slažem sa mnom.

Samoopis:
Ono što vam želim odmah reći o svojoj osobnosti je: društven sam, veseo, graciozan, sportski tip, duhovit, srdačan, optimističan, svrsishodan, emotivan i energičan; moji me prijatelji znaju kao nekoga otvorenog, dobrog srca i odanog.Tražim nekoga tko je ljubazan, razumno inteligentan i uživa u raznim aktivnostima (npr. odlazak u kino jednu večer, posjet zoološkom vrtu drugi dan, a drugu večer ostaje kod kuće gledati film). Otvoren um i smisao za humor također bi bili dobrodošli. Trebam muškarca koji će mi biti životni partner i prijatelj. Želim imati vezu temeljenu na ljubavi, nježnosti i privrženosti.

Ana traži:
Muškarac mog života trebao bi biti pošten i pouzdan, s njim se lako slagati, romantičan i nježan, brižan, iskren, aktivan, uravnotežen, pristojan, spreman podržati moje ideje i dijeliti njegove. Vidim te kao vrlo pozitivnu osobu koja mi uvijek može reći nešto razveseliti i pomoći mi dobrim savjetom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?