ANASTASIJA(32)”RAZVEDENA SAM I ŽELIM NOVU PRILIKU JAVITE SE” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Volim glazbu, ples, modu, upoznavanje prijatelja, prirodu i fotografiju. Volim kino i uživam u mašti glumiti junake filmova. 🙂 Volim planinarenje i obožavam mnoge sportove – biciklizam, tenis, klizanje i skijanje.

Samoopis:
Izuzetno sam vesela, radosna i sretna, kao i optimistična, šarmantna, tajanstvena, a ne obična, romantična, ljubazna, brižna, privržena i energična ličnost. Volim se šaliti i smijati. Dodirljiva sam, vrlo pozitivna, znatiželjna i izvanmrežna.

Anastasija traži:
Želio bih upoznati i upoznati se sa zanimljivim, pametnim, odlazećim, brižnim, dobro odgojenim, svrhovitim i privrženim čovjekom koji ima dobar smisao za humor, koji je šarmantan i karizmatičan te odlučan i pouzdan. Muškarac iz mog sna cijenit će i poštivati ​​svoju jedinu ženu kako bismo se oboje mogli potruditi da veza uspije i da budu lijepe i istinite.

Ukoliko zelite javite mi se na facebook profil ispod:

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  JANA TRAŽI NJEGA

One comment:

  1. Boki

    24. prosinca 2020. at 18:58

    Caooo kako siii jako bi te volio da te upoznam i ja to trazim jako iskreno ljubav nevolim prevare laziii jako sam iskren i posten 0628916604 moj broj molim te javi se mi neces da se pokajea pozz kis boki

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up