ANĐELA(35)#RAZOČARANA SAM U LJUBAV I ŽELIM NOVU PRILIKU JAVITE SE” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Trudim se živjeti zanimljivo. Svoje slobodno vrijeme činim zanimljivim i plodonosnim. Volim biti aktivna – mogu ići u šetnju ili u teretanu. Volim kuhati ukusna jela i stvarati kućnu udobnost.

Sam opis:
Optimist sam u životu, veseo sam, radostan i entuzijastičan, vrlo bistar i pun potencijala. Ja sam kompromisna i poštena žena. Mnogo ću pažnje posvetiti potrebama svog budućeg partnera.

Anđela traži:
Nadam se da ću pronaći svoju srodnu dušu! Želim pronaći gospodina koji poštuje ljude, koji su ljubazni. Ne zanima me razlika u godinama. Ljubav nema godina. Svi ljudi su jednaki! Zašto se ne možemo voljeti i zanemariti razliku u godinama? Siguran sam da je stvaran. Riješimo se ovih stereotipa zajedno!?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  VESELKA(36)"VOLILA BIH PRONACI INTERESANTNOG SAGOVORNIKA JAVITE MI SE"

2 comments:

 1. dragan

  22. rujna 2021. at 11:23

  zdravo andjela ako uistinu zelis dobrog covjeka za zivot i brak i dugotrajnu ljubav ,koji ce te mnogo voljeti postovati cjeniti i tretirati kao zenu ,i damu a ti pisi na ovu adresu dpesa@gmx.at)zovem se dragan javljam se iz austrije slobodan sam momak bez zene i djece sam zivim potpuno sam ,i to mi je vise dosadilo samoca zelim da se zaljubim i volim ,pa ako ti odgovara moj tekst ,a ti javi se posaljimi nekoliko tvojih slika i tvoj zivot ukratko mi opissi ,gdje zivis sa kim i sto sve radis i cime se bavis,jer si jako lijepa i slatka dama.
  poljubac ti salje gospod.dragan iz okoline linz austrija,ocekujem tvoj poziv

 2. dejan

  22. rujna 2021. at 21:26

  lepa ti slika sad

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up