ANDREA IMA NAJVEĆE USNE NA SVETU I NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI: Bila je prelepa devojka, a onda je otkrila estetsku hirurgiju (FOTO)

Devojka s verovatno najvećim usnama na svetu, Andrea Ivanova, pohvalila se tokom vikenda na Fejsbuku da je otvorila novi profil na Instagramu, koji je do danas privukao više od 20 hiljada pratilaca.

Andrea je na ovom Instagram nalogu objavila fotografije svog izgleda pre svih estetskih zahvata i gotovo sve pratioce šokirala – kako ljubitelje korekcija lica, tako i one koji veruju da bi Andrei neko napokon trebalo da zabrani posećuje estetske hirurge.

Ova 24-godišnja Bugarka iz Sofije do danas je u sebe ubrizgala više od 30 injekcija punjenih hijaluronskom kiselinom, što joj je omogućilo da se hvali time da je devojka s najvećim usnama na svetu.Podvrgnula se Andrea još nekim korekcijama lica, između ostalog povećala je i obraze, a portal The Sun piše da joj je namera da uskoro u Turskoj ili Nemačkoj još više istakne lice.

Što se usana tiče, Ivanova tvrdi da s njima još nije gotova, da će ih još koji put povećati i uprkos upozorenjima lekara, odnosno tome što su već sada toliko velike da joj gotovo zatvaraju nozdrve.

Andrea je započela svoju šokantnu transformaciju 2018. godine, a pojedine fotografije iz prošlosti koje i danas čuva na Fejsbuku svedoče da je pre prvih korekcija bila prelepa devojka.

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?