interesi:
Volim slušati glazbu, volim ples i aktivnosti na otvorenom. Jako volim prirodu i jako volim čitati. Avid je riječ koja znači da volim to raditi. Također jako volim životinje, imam psa i mačku, Alfieja i Zenny. Volim se igrati s njima i provoditi vrijeme s njima. Kad dođem kući u prazan stan, dočekaju me vrlo radosno.

Samoopis:
Imam osjećaj da sam u prošlom životu bila Španjolka. Ja sam jako strastvena i emotivna djevojka, uvijek ćeš se zabavljati sa mnom. Također jako volim crvenu boju i jako volim španjolski jezik. Volim slušati flamenko i plesati, a španjolska gitara me može izluditi. Ja sam ona žena koja ne štedi na ispoljavanju ljubavi prema muškarcu kojeg volim. Želim da moj muškarac pored mene bude najsretniji i da svakom stanicom svog tijela osjeća moju ljubav.

Andreea traži:
Idealna veza za mene je kada ne možemo skinuti pogled jedno s drugog. Tada među nama zavlada iskra i strast. Želim upoznati muškarca koji je strastven i temperamentan. Volim kada muškarac ima karakter i kada je siguran u sebe. Spreman sam na mnogo zbog ljubavi i jako ću cijeniti iste kvalitete kod svog partnera. Jako sam uzbuđena što ću ovdje upoznati svog čovjekFACEBOOK

UKOLIKO ŽELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD;

Facebook Komentari


4 comments:

 1. Almir

  26. studenoga 2021. at 20:21

  Javim se

 2. marko pavlovic

  26. studenoga 2021. at 22:58

  caoo javi se ja sam ozbiljan 0677194421

 3. Ilcho

  27. studenoga 2021. at 17:44

  Ako zelish javimise na +38976209950 il pishi mi u inboks

 4. Robert

  29. studenoga 2021. at 7:48

  Pozdrav od roberta ako se zelis upoznati samnom javi se na broj 0995574032

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?