Interesi:
Ja sam dama koja zna i voli kuhati. Prijatelje i rodbinu uvijek obradujem finim jelima.:)Također volim prirodu i životinje, uživam u umjetnosti, često idem u kazalište i na balet. Kad imam slobodan dan, radije ga provedem izvan grada, samo se opuštam na svježem zraku s dobrim društvom. Volim čitati modernu književnost: detektivke, romane ili čak filozofske knjige. Također sam jako dobar u sportu, profesionalno sam se bavio atletikom.

Samoopis:
Vrlo sam komunikativna, obožavam komunicirati s ljudima, vrlo sam društvena osoba. Riječ “Prijatelj” znači puno za mene, zato nemam puno prijatelja, imam puno poznanika, ljudi s kojima komuniciram; Moram vjerovati a osoba sto posto da dopustim toj osobi da mi bude prijatelj. Ne volim sukobe, sve probleme uvijek pokušavam riješiti bez svađe. Ljubazna sam, odgovorna sam, nježna sam, mogu biti drugačija, samo mi treba osoba koja će otkriti i otkriti sve strane moje prirode. 🙂

Semira traži:
Želim da ima snažne obiteljske vrijednosti i životne ciljeve. Također treba biti duhovit i imati dobar smisao za humor.:) I naravno treba otvoriti moju dušu za njega.:)Obožavam modu, popularnu glazbu, putovanja, čitanje i sport. Volim stvarati ljepote i uvijek pokušavam izgledati privlačno! Obožavam more i kad mi se ukaže prilika uvijek odem na odmor! Volim zdravu hranu i dobra sam u kuhanju. Trudim se voditi zdrav način života. Nadam se da ste na istoj stranici sa mnom! Ako ne – rado ću saznati više o vašim interesima i podijeliti ih s vama!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?