Interesi
Volim putovati, vrtlariti, učiti strane jezike, gledati filmove i raditi mnoge druge lijepe stvari zajedno!Imam veliki broj interesa koji mi donose veliko zadovoljstvo. Volim se baviti sportom i gledati sportske plesove. Uvijek pokušavam održati svoje tijelo u dobroj formi. Obožavam prirodu i plaže. Ljeti tamo volim provoditi slobodno vrijeme. Jako volim plivati ​​i sunčati se. Ja sam dobra kuharica. Obožavam putovanja, uvijek su tako zanimljiva i uzbudljiva. Volim posjećivati ​​razne zemlje, kupovati suvenire. Također volim ići na bazen, to pomaže u očuvanju zdravlja.

Licni Opis
Znam da da bi se nešto postiglo u životu treba se puno žrtvovati, ne želim svoju mladost pokloniti za rad, samo za pravljenje karijere, ne želim propustiti priliku da nađem čovjeka! Zato sam tu i tražim svog jedinog! Apsolutno sam otvorena u komunikaciji, ja sam otvorena knjiga za razgovor. Ozbiljno razmišljam o pronalaženju muškarca u virtualnom svijetu. Dakle, ako ste spremni promijeniti svoj život i postati sretni, ja sam spreman pomoći!

Tražim
Ne ograničavam se na traženje samo u svojoj zemlji jer mogu izgubiti priliku pronaći čovjeka koji može živjeti mnogo milja daleko, ne želim tražiti samo u svojoj domovini. Također sam dobro upoznat s drugim zemljama jer sam proveo puno vremena putujući. Želiš li da žena poput mene bude sretna? Mogu te usrećiti sa mnom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?